Започна ново разследване на Жерар Депардийо след жалбата на декораторка, че той й е посегнал

...
Започна ново разследване на Жерар Депардийо след жалбата на декораторка, че той й е посегнал
Коментари Харесай

Стартира ново разследване срещу Жерар Депардийо за сексуално посегателство

Започна ново разследване на Жерар Депардийо след жалбата на декораторка, че той й е посегнал сексуално по време на фотосите на кино лентата Volets verts през 2021 година, заяви Агенция Франс Прес, базирайки се на парижката прокуратура.

Това е третият случай, по който 75-годишния артист е следствен. Срещу него бяха повдигнати обвинявания през 2020 година за изнасилване и сексуално посегателство над актрисата Шарлот Арнулд. Започна и разследване след жалбата на асистентка, която го упрекна в полово посягане през 2014 г. 

Ищцата, която се казва Амели, е подала тъжба на 23 февруари. Тя е на 53 години. Жената се е оплакала от сексуално посягане и тормоз, както и сексистко поведение от страна на Жерар Депардийо по време на фотосите на филма Volets verts. Според описа й пред уеб страницата Медиапар артистът я е " сграбчил брутално " и я е " хванал за кръста, корема, стигайки до гърдите ". Действията му са били прекратени от телохранителите. 

Актрисата Анук Гринбер, която е взела участие във Volets verts, описа пред Агенция Франс Прес за " гадното му държание " от заран до вечер по време на фотосите. 

От своя страна Жерар Депардийо упорства, че в никакъв случай не е посягал на жена.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР